Situația traficului pe Autostrada Soarelui

Pe autostrada A2 București – Constanța, între kilometrii 105 (loc. Dragalina) – 120 (loc. Perișoru), vizibilitatea este densă, scăzând pe alocuri sub 50 de metri, iar pe tronsonul kilometric 64 (loc.Lehliu Gară) – 105 (loc. Dragalina), ceața reduce vizibilitatea sub 100 de metri, scrie bucurestifm.ro.

Tronsoane ale autostrăzii A2 București – Constanța, pe care circulația se desfășoară restricționat, pe câte o bandă pentru fiecare sens, pentru efectuarea de lucrări la partea carosabilă:

– km 27 – 36, Cernica, IF – Fundulea, CL;

– km 84+120 m – 91+750 m, Drajna Nouă, CL.

În județul Constanța, pe DN 39 Mangalia – Vama Veche, între kilometrii 45+223 de metri – 45+464 de metri, au loc lucrări reparații pod, până la finalul anului 2020. Se circulă pe câte o bandă pe sens, din două prevăzute.

Pe timp de ceaţă, în afară de reducerea vitezei, mărirea distanţei în mers şi folosirea corespunzătoare a luminilor, în ceea ce priveşte autostrăzile trebuie respectate şi alte reguli specifice:

          – nu opriţi pe benzile de circulaţie şi pe banda de urgenţă!

          – în cazul unei pene sau defecţiuni tehnice, porniţi luminile de avarie, echipaţi-vă cu vesta reflectorizantă, scoateţi pasagerii din autovehicul în afara părţii carosabile şi amplasaţi triunghiurile reflectorizante, unul după celălalt, la distanţe mai mari!

URMĂREȘTE-NE PE

Articole similare

Noutati