SITUAȚIE DISPERATĂ pentru mai mulți locuitori ai Sectorului 5 – FĂRĂ CURENT ELECTRIC: De trei zile, la 40 de grade, înnebunim!

Situaţie disperată pentru mai mulţi locuitori ai Sectorului 5 din Capitală. În cele mai călduroase zile ale anului, de mai bine de 24 de ore, aceştia stau fără curent electric.

Mâncarea s-a stricat în frigidere, iar în apartamente nu se poate respira, în lipsa aerului condiţionat. Viceprimarul sectorului le-a promis oamenilor că va face toate demersurile pentru a îi ajuta. Şi firma de electricitate a anunţat că va suplimenta numărul echipelor de intervenţie pentru a rezolva cât mai repede această problemă, scrie antena3.ro

Conform aceleiași surse, locuitorii mai multor blocuri din Sectorul 5 se plâng că nu au curent electric de ieri, deşi au facturile plătite la zi.

  • Aceştia au sunat în mod repetat la distribuitorul de energie, însă fără niciun rezultat. Mâncarea se strică în frigidere, iar aerul este greu de respirat, pentru că nu pot porni aerul condiţionat. 

Printre cei afectaţi de penele repetate de curent din Sectorul 5 se află şi interpretul de muzică lăutărească, Aurel Pădureanu, soţul regretatei Catanga.

„De vreo patru-cinci zile se opreşte curentul în permanenţă. Ieri, de pildă, s-a oprit de la ora 11 până la ora 4 dimineaţa. Vă puteţi imagina, că s-a striat şi mâncarea în frigidere, se strică şi aparatele electronice. Nu mai funcţionează nimic, absolut”, a spus artistul la Antena 3.

Viceprimarul Sectorului 5 le-a promis cetăţeanilor că se va face tot posibilul pentru ca situaţia să se remedieze. 

„S-a luat legătura cu cei de la ENEL. Vor veni personal să vadă, vom vedea de ce au nevoie şi prin asistenţă socială, prin DGASPC vom încerca să rezolvăm toate problemele”, a spus Mircea Nicolaidis, viceprimar Sector 5.

Distribuitorul de energie electrică a venit cu clarificări

„E-distribuţie Muntenia suplimentează numărul echipelor de intervenţie, în urma creşterii consumului de energie electrică şi a averisementelor meteo de caniculă”, se arată în mesajul trasmis de companie.

Oamenii aşteptă soluţiile afară, pentru că spun că în casă, căldura este sufocantă.

Sursa: Antena 3

URMĂREȘTE-NE PE

Articole similare

Noutati