Șobolani în raft la Mega Image, pe 1 Mai. Reacția companiei: Ne cerem scuze. Închidem magazinul

Un consilier general PNL a publicat o imagine în care se vad mai mulți șobolani care devorează un covrig într-un magazin din Sectorul 1.

Este vorba despre un Mega Image din Capitală, zona 1 Mai. Compania își cere scuze clienților și spune că va închide magazinul pentru a acționa cu un tratament de eradicare mai puternic.

Foto: Facebook / Adrian Moraru

“Acordăm scuze clienților noștri pentru acest incident neplăcut. Intervenim frecvent în magazinele noastre cu soluții de deratizare la un interval mult mai des decât prevederile legale, mai ales că în anumite zone sunt foarte multe surse externe pe care nu le putem controla. În magazinul nostru din Ion Mincu, care se află la parterul unei clădiri vechi, ultima deratizare a avut loc în cursul zilei de ieri și, pentru a lua măsuri suplimentare, vom închide astăzi magazinul și vom acționa cu un tratament de eradicare mai puternic.

Spatiul din magazine este și va fi în continuare igienizat după fiecare tratamet pentru a asigura toate condițiile de siguranță alimentară. Analizăm și soluții de izolare completă a magazinelor de sursele externe pentru a rămâne în siguranță. Vom lua toate măsurile care țin de noi și vom monitoriza în continuare magazinele noastre pentru a preveni incidente de acest fel”, au precizat reprezentanții Mega Image pentru Gândul.ro.

URMĂREȘTE-NE PE

Articole similare

Noutati