Societatea Economat din Sectorul 5, amendată cu 3.000 de lei după ce a depozitat deșeuri lângă alimente

Primarul Sectorului 5, Cristian Piedone, a efectuat un control la depozitul societăţii Economat SRL din Piaţa Rahovei marți, după ce a primit sesizări că alimentele sunt transportate şi ţinute pe lângă spaţiul de depozitare deşeuri.

Mai exact, în procesul verbal întocmit de Direcţia Generală de Poliţie Locală – Direcţia Inspecţie şi Control General, Serviciul Protecţia Mediului şi Ecologie Urbană, se arată că spaţiul de depozitare deşeuri nu era în stare corespunzătoare de igienă şi salubritate, cu deşeuri de natură diferită (plastic, hârtie şi metal) depozitate necontrolat.

Societăţii Economat Sector 5 SRL i s-a aplicat o amendă în valoare de 3.000 de lei. De asemenea, primarul a solicitat o platformă a societăţii Salubrizare Fapte 5 SA care să ridice toate deşeurile din depozit.

Pentru acest lucru, Economat Sector 5 SRL va trebui să îi plătească societăţii Salubrizare Fapte 5 SA o factură în valoare de aproximativ 1.700 de lei, ceea ce reprezintă contravaloarea pentru ridicarea a 16 metri cubi de deşeuri.

URMĂREȘTE-NE PE

Articole similare

Noutati