Societatea Națională de Cruce Roşie Ilfov are un nou șef

În urma procedurilor statutare organizate pentru alegerea conducerii Filialei Ilfov a Societăţii Naţionale de Cruce Roşie, Ionel Petre, care a îndeplinit timp de două mandate funcţie de vicepreşedinte, a fost ales preşedinte pentru următorii patru ani.

Acesta îl înlocuieşte pe Viorel Cataramă care şi-a declarat intenţia de a candida la funcţia de preşedinte al Societăţii Naţionale de Cruce Roşie România.

„Rămân în continuare membru aici şi voluntar. Vă mulţumesc pentru sprijin, după cum ştiţi eu sunt om de afaceri iar activitatea mea se conduce după principiul de a aduce bani pentru societatea, ONG-ul pentru care lucrez. Într-adevăr, am reuţit să înregistrăm un excedent. (…) Vă spun că voi candida pentru funcţia de preşedinte al Societăţii de Cruce Roşie România pornind de la următoarele premise: în primul rând să asigurăm o finanţare mai bună a societăţii (…) filialele să poată participa la luarea deciziilor la nivel naţional. (…) Filialele trebuie să aibă cel puţin trei angajaţi. Desigur, noi suntem bazaţi pe voluntariat dar sunt şi activităţi finanţate(…)”, a afirmat Viorel Cataramă.

Ales preşedinte, Ionel Petre şi-a definit ca obiectiv central atragerea unui număr mai mare de voluntari şi parteneri pentru extinderea proiectelor şi serviciilor oferite persoanelor defavorizate.

Totodată a propus introducerea în Statutul filialei a funcţiei de Preşedinte de Onoare propunând ca aceasta să fie ocupată de Viorel Cataramă. Potrivit lui Ionel Petre, de la preluarea de către Cataramă a filialei Ilfov, activitatea Crucii Roşii a cunoscut o revigorare care a condus la atragerea unui număr mai mare de realizări şi mărirea echipei de voluntari.

Ionel Petre este antreprenor şi activează ca voluntar în cadrul Filialei Ilfov de 12 ani. În ultimii 8 ani a deţinut funcţia de vicepreşedinte.

Tot joi au fost aleşi cei 7 vicepreşedinţi ai Filialei Ilfov a Societăţii Naţionale de Cruce Roşie: Geanina Şerban, Marius Pantea, Aurelia Isărescu, Stan Sevasta, Andrei Nica, Daniel Predescu, Titus Păunescu. Bogdan Bobe a fost ales reprezentant al tinerilor voluntari.

URMĂREȘTE-NE PE

Articole similare

Noutati