Sodexo oferă beneficiarilor săi acces gratuit la programul 7card@Home

Sodexo România a decis să se implice activ în promovarea sportului la domiciliu, oferind celor peste două milioane de beneficiari ai săi acces gratuit timp de o lună la programul 7card@Home.

Utilizatorii cardurilor Sodexo vor putea beneficia de clase online de sport, relaxare, nutriție sau mindlfullness, live sau înregistrate. Dezvoltarea tonusului fizic și mental în rândul angajaților este anul acesta principala preocupare a departamentelor de HR din peste 90% dintre firmele partenere din rețeaua 7card, potrivit unei cercetări interne.

„Companiile din România sunt preocupate de motivarea angajaților și creșterea stării generale de bine. Principalul nostru obiectiv este acela de a contribui la îmbunătățirea calității vieții angajaților din România. Dorim să sprijinim companiile pentru a oferi angajaților acces la activități sportive și de relaxare, aspecte care contribuie la susținerea unei bune stări fizice și mentale, cu impact direct în nivelul de productivitate, de satisfacție în muncă, retenție sau creativitate”, a declarat Manuel Fernandez Amezaga, Country CEO Sodexo BRS România.

În următoarele două săptămâni, companiile care oferă angajaților beneficii Sodexo pot alege o dată de începere a perioadei de acces gratuit la programul 7card@Home. Cei peste două milioane de beneficiari de servicii și carduri Sodexo vor testa astfel gratuit impactul programelor sportive, de nutriție și echilibru psihic oferite prin 7card. Toate activitățile din programul online pot fi efectuate de acasă.

7card este principalul abonament de sport și relaxare de pe piața locală, oferind utilizatorilor sute de antrenamente online și acces la zeci de activități în peste 650 de centre sportive din întreaga țară. Conceptul a fost dezvoltat de compania Benefit Seven, devenită din 2019 parte a grupului Sodexo. Peste 1.600 de companii din România oferă angajaților abonamente 7card.

Ce este 7card@Home

7card@Home este un program nou, care oferă acces nelimitat la clase online de mișcare și relaxare din confortul propriei locuințe. Clasele sunt structurate în funcție de principalele trei obiective urmărite: controlul greutății, menținerea tonusului și obținerea unei stări de bine. Orele de nutriție completează fiecare dintre aceste pachete de lecții.

Printre profesorii care conduc clasele 7card@Home se numără sportivi campioni mondiali, fizioterapeutul echipei Naționale de Fotbal a României sau instructori internaționali de dans. Clasele conțin și programe de slăbit, formare și menținere masă musculară, tonifiere, poziția corpului, Yoga, meditație și relaxare, dans și pilates.

URMĂREȘTE-NE PE

Articole similare

Noutati