Șofer băut la volan, dat în vileag de un pasager care a sunat la 112, în București

Un bărbat, pasager într-o mașină condusă de un șofer băut, cu permisul suspendat, a sunat la 112, vineri, pentru „a comanda o pizza”, expresie recunoscută ca posibilă infracțiune în desfășurare. În felul acesta, polițiștii din Capitală au reușit să îl oprească pe șoferul certat cu legea, transmite observatornews.ro.

Polițiști din cadrul Direcției Generale de Poliție a Municipiului București – Secția 25 Poliție au depistat bărbat, în vârstă de 45 de ani, față de care se fac cercetări într-un dosar penal privind săvârșirea infracțiunii de conducerea pe drumurile publice a unui autovehicul având permisul de conducere suspendat.

Practic, Secția 25 Poliție a fost sesizată în jurul orei 06.00, prin sistem 112, că o persoană, pasager într-un autoturism ce se deplasează pe un segment de drum din Sectorul 6, sesizează o posibilă stare de pericol.

„Pentru a da mai multe detalii privind posibila infracțiune, fără ca șoferul să observe acest aspect, aceasta a folosit un limbaj codificat, în sensul că „a comandat o pizza”, expresie recunoscută în media ca o posibilă infracțiune în desfășurare. În temeiul sesizării, polițiștii subunității menționate au relationat cu operatorul 112 care a preluat apelul, reușind oprirea autoturismului în cauză, pe o stradă din același sector. Astfel, a fost depistat și identificat conducătorul auto, un bărbat, în vârstă de 45 de ani, precum și pasagerul care a apelat sistemul 112″, transmite Poliția Capitalei.

URMĂREȘTE-NE PE

Articole similare

Noutati