Șofer care se drogase cu trei tipuri diferite de substanțe, oprit în trafic de polițiștii rutieri din Ilfov

Polițiștii rutieri din Ilfov au depistat în trafic, sâmbătă seara, în jurul orei 22:25 un șofer care se drogase cu trei substanțe psihoactive. Bărbatul, în vârstă de 34 de ani, a fost oprit pe bulevardul Pipera din localitatea ilfoveană Voluntari, scrie gandul.ro.

El a fost condus la spital, pentru a-i fi prelevate mostre biologice și urmează să fie cercetat pentru conducere sub influența substanțelor psihoactive.

„În seara zilei de 17 septembrie a.c., în jurul orei 22:25, în cadrul activităților desfășurate pe Bd. Pipera din Voluntari, polițiștii Serviciului Rutier Ilfov au oprit în trafic un autoturism, iar la testarea conducătorului auto, respectiv un bărbat în vârstă de 34 de ani, aparatul drug test a indicat un rezultat pozitiv la consumul a 3 substanțe psihoactive. Bărbatul a fost condus la o unitate spitalicească din București, pentru prelevarea de mostre biologice”, au transmis reprezentanții Inspectoratului de Poliție Județean (IPJ) Timiș, fără a preciza despre ce substanțe este vorba.

Polițiștii Serviciului Rutier Ilfov au deschis un dosar de urmărire penală, în acest caz, în care efectuează cercetări sub aspectul săvârșirii infracțiunii de conducerea pe drumurile publice a unui vehicul sub influența substanțelor psihoactive.

URMĂREȘTE-NE PE

Articole similare

Noutati