Șofer prins cu de 131 km/h pe o stradă din Sectorul 4 al Capitalei

Un șofer de 38 de ani a fost prins pe o stradă din Sectorul 4 al Capitalei cu 131 km/h. Alt bărbat a fost prins la volan pe o stradă din Sectorul 3 aflându-se sub influența băuturilor alcoolice.

Sâmbătă și în noaptea de sâmbătă spre duminică, polițiștii de la Brigada Rutieră a Capitalei au reținut 52 de permise de conducere și 8 certificate de înmatriculare.

Brigada Rutieră a Capitalei a organizat sâmbătă și în noaptea de sâmbătă spre duminică o activitate în cadrul căreia au fost purtate discuții cu șoferii și au fost oferite materiale informative în care sunt prezentate consecințele în trafic ale consumului de alcool și droguri, date statistice, precum și noțiuni de ordin legislativ.

Polițiștii au aplicat 511 sancțiuni contravenționale

Totodată, polițiștii au aplicat 511 sancțiuni contravenționale, dintre care 247 pentru depășirea limitei legale de viteză, în valoare de aproximativ 107.000 lei, și au constatat 8 infracțiuni la regimul circulației, dintre care 3 pentru conducerea sub influența alcoolului, 2 pentru conducerea sub influența substanțelor psihoactive, 2 pentru conducerea cu permisul suspendat și una pentru deținerea de substanțe interzise.

De asemenea, au fost reținute 8 certificate de înmatriculare pentru deficiențele tehnice constate și 52 de permise de conducere.

Potrivit polițiștilor, un bărbat de 38 de ani a fost prins la volan pe o stradă din Sectorul 3 aflându-se sub influența băuturilor alcoolice. Șoferul a fost testat cu aparatul alcooltest care a indicat o valoare de 0,26 mg/l, alcool pur în aerul expirat. Bărbatul a fost amendat cu 1305 lei și i-a fost suspendat dreptul de a conduce pentru o perioadă de 90 de zile

De asemenea, un alt bărbat în vârstă de 38 de ani a fost înregistrat de aparatul radar conducând pe o stradă din Sectorul 4 cu viteza de 131 km/h. Acesta a fost amendat cu 1305 lei și i-a fost suspendat dreptul de a conduce pentru o perioadă de 90 de zile.

URMĂREȘTE-NE PE

Articole similare

Noutati