Protest la STB. Șoferii de autobuze și vatmanii din București vor să iasă în stradă miercuri

Şoferii de autobuze şi vatmanii din Capitală vor să iasă în stradă, în semn de solidaritate faţă de un coleg care va fi cercetat disciplinar. Protestul va avea loc miercuri, 31 martie.

Primăria Capitalei a decis ca protestul să se desfășoare miercuri, între orele 11-13, scrie gandul.ro.

„Ne pregătim de un miting de protest, am solicitat la „Dinicu Golescu” nr 1, unde este direcția, pe data de 31 martie, între orele 12 și 14, ore la care este cercetarea disciplinară a colegului nostru”, a declarat președintele Sindicatului de la STB, Ciobănescu Valer.

Potrivit sursei citate, protestul va avea loc în semn de solidaritate față de un coleg care este în prezent cercetat disciplinar!

„În continuare, noi ca sindicaliști, suntem monitorizați, și ni se bagă pumnul în gură”

„În continuare, noi ca sindicaliști, suntem monitorizați, și ni se bagă pumnul în gură în continuare, și suntem cercetați disciplinar, ca pe mandatul doamnei Firea. Se menține acel articol 93 din Regulament, prin care se spune că transmiterea de informații în spațiul public, respectiv în presă, este abatere disciplinară”, declară Ciobănescu.

Sursa citată acuză noua conducere că nu o interesează de probeleme reale pe care Regia la are!

„Încercăm să avem un dialog cu noul director, care, deocamdată, nu ne bagă în seamă”

„Încercăm să avem un dialog cu noul director, care, deocamdată, nu ne bagă în seamă pe cei de la sindicat. Acum, preocuparea celor din noua conducere este să pună oamenilor lor, dar de probleme nu prea îi interesează. Au aceleași obiceiuri, să pună în funcții de conducere oameni neprofesioniști, ori care sunt compromiși, oameni vechi care nu au făcut performanță”, mai susține Ciobănescu!

„În loc să pună accent pe echiparea muncitorilor, pe problemele pe care le au angajații, cu reparații, ei pun accent pe ținută. Sunt controale în trafic, ca șoferii să poarte cravată, cămașă și costum. Mi se pare aberant, în condițiile în care există atât de multe probleme”, a mai declarat șeful de sindicat de la STB.

URMĂREȘTE-NE PE

Articole similare

Noutati