Şoferiţa care a ucis două fete în cartierul Andronache şi-a recunoscut vina: „Am băut rom. Mai bine muream eu!”

Şoferiţa reţinută după accidentul din cartierul Andronache, acolo unde două fete au fost ucise, şi-a recunoscut vina la audieri. Femeia spune că a băut rom înainte de a se urca la volan.

Reţinută pentru 24 de ore sub acuzaţia de ucidere din culpă, şoferiţa vinovată de accidentul cumplit din cartierul Andronache a recunoscut, la audieri, în faţa poliţiştilor că a băut rom şi că regretă ce s-a întâmplat, scrie Antena3.ro.

De asemenea, femeia a declarat că „mai bine murea ea decât să trăiască aşa cu conştiinţa încărcată”. Tot la audieri, femeia a explicat că nu va depune plângere împotriva fratelui fetiţei, cel care a lovit-o cu pumnii după accident.

Astăzi, femeia va fi prezentată instanţei de judecată cu propunere de arestare preventivă, chiar dacă iniţial procurorul de caz a decis ca şoferiţa să fie cercetată în stare de libertate.

”Am avut un acces de strănut, am vrut să frânez dar am apăsat pedala greşită”

Situaţia s-a schimbat însă, în momentul în care au venit rezultatele alcoolemiei. În momentul accidentului, femeia avea o alcoolemie de 0,60 mg/l alcool pur în sânge.

„În momentul în care m-am apropiat de capătul străzii unde trebuia să fac dreapta, am avut un acces de strănut şi am strănutat de 3-4 ori la rând, am vrut să frânez dar am apăsat pedala greşită, m-am blocat, nu am ştiut ce să fac.

Peste drum de stradă, adică vis-a-vis, erau nişte copii care stăteau jos pe bordură, împreună cu alte persoane mature. Maşina a lovit bordura, a intrat în persoanele de pe bordură şi s-a oprit în gard.

Au sărit airbag-urile şi imediat ne-au scos alte persoane din maşină şi au început să ne bată”, a scris femeia în declaraţie.

URMĂREȘTE-NE PE

Articole similare

Noutati