Șoferul care a împușcat cu un pistol cu aer comprimat un vatman din București, trimis în judecată

Procurorii Parchetului de pe lângă Judecătoria Sectorului 4 Bucureşti l-au trimis în judecată pe şoferul care a împuşcat în luna septembrie, folosind un pistol cu aer comprimat, un conducător de tramvai de pe linia 25, bărbatul fiind nemulţumit că vatmanul i-a închis uşile în staţie unei femei, scrie bucurestifm.ro.

Potrivit unui comunicat al Parchetului, şoferul va fi judecat, în stare de arest la domiciliu, pentru săvârşirea infracţiunilor de lovire sau alte violenţe şi tulburarea ordinii şi liniştii publice.

Pe 17 septembrie, în jurul orei 10.40, un conducător de tramvai de pe linia 25, care circula pe Şoseaua Giurgiului – sens CFR Progresul, la plecarea din staţia ‘Muzeul Bacovia’, a fost împuşcat cu un pistol cu aer comprimat de un şofer, vatmanul fiind rănit uşor în zona capului.

Conform STB, după pornirea tramvaiului din staţie, o călătoare a alergat să se urce în tramvai, iar acesta nu a mai putut opri. Conducătorul unui autoturism aflat în trafic, care circula paralel cu vagonul, a observat şi i-a adus injurii vatmanului. După discuţia cu acesta, a scos şi a folosit un pistol cu aer comprimat, rănindu-l uşor pe vatman la nivelul capului.

După câteva ore de la incident, şoferul agresor a fost prins de poliţişti.

București. Vatmanul unui tramvai a fost împușcat în trafic cu un pistol cu bile de către un șofer

URMĂREȘTE-NE PE

Articole similare

Noutati