Şoferul străin care a accidentat o femeie însărcinată în Bucureşti, reţinut 24 de ore

0
382

Şoferul care a lovit cu mașina o femeie însărcinată, în Capitală şi apoi a fugit de la fața locului, a fost prins de polițiști şi reţinut pentru 24 de ore.

Bărbatul, cetăţean străin, a fost prins vineri dimineaţă în Cluj-Napoca, după 24 de ore de la accident, atunci când încerca să fugă din ţară, scrie Antena3 CNN.

Femeia gravidă accidentată joi seară de un şofer a pierdut sarcina. Femeia era gravidă în luna a opta.

Tânăra a ajuns la spitalul Pantelimon, cu fractură deschisă la unul dintre picioare. Din fericire, starea ei este stabilă, spun medicii.

Accidentul a avut loc pe o stradă din cartierul Titan, iar martorii spun că femeia gravidă ar fi traversat strada neregulamentar.

„În urma activităților desfășurate de către polițiștii din cadrul Brigăzii Rutiere, conducătorul autovehiculului a fost identificat în persoana unui bărbat, cetățean străin.

Acesta a fost dat în consemn la punctele de trecere a frontierei, iar în cursul acestei dimineți, bărbatul a fost depistat în punctul de frontieră din aeroportul municipiului Cluj-Napoca, încercând să părăsească țara.

Persoana în cauză va fi preluată de polițiștii din cadrul Brigăzii Rutiere care vor proceda la conducerea acesteia la sediul unității de poliție, în vederea continuării cercetărilor și dispunerii măsurilor legale”, anunță Poliția.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.