Soluția lui Cîrstoiu pentru scăderea costurilor cu căldura în București: Vom face branșarea CET-urilor direct la rețeaua Transgaz

Cătălin Cîrstoiu, candidatul PSD-PNL la funcția de primar general alături de ministrul Energiei, Sebastian Burduja, de candidatul la Primăria Sectorului 2, Rareș Hopincă, și de experți în domeniul termoficării și energiei, a expus câteva idei despre sistemul de termoficare.

El vrea vrea scăderea facturii de căldură a bucureștenilor și promite că reduce prețul termoficării.

„Nicușor Dan împinge Termoenergetica și ELCEN în faliment. Sunt aproape 1 miliard de lei datorii pe termoficare”, a declarat Cîrstoiu.

„Planul meu e fuziunea ELCEN – Termoenergetica în primul an de mandat la Primăria București. Așa eficientizăm termoficarea”, a spus medicul.

Cîrstoiu îl acuză pe Nicușor Dan că a ratat 200 milioane euro bani europeni pentru termoficare și că „a livrat bucureștenilor scuze, nu căldură. Voi reabilita conducte de termoficare în ritm mult mai rapid”.

Soluția lui Cîrstoiu pentru scăderea costurilor cu căldura în București: Vom face branșarea CET-urilor direct la rețeaua Transgaz.

URMĂREȘTE-NE PE

Articole similare

Noutati