Soluții pe perioadă de pandemie. CJ Ilfov amintește de platforma produsinilfov.ro, care intermediază relația dintre producători și cumpărători

În contextul noilor restricții anti-COVID impuse de autorități, piețele care își desfășoară activitatea în spațiii interioare au fost nevoite să își întrerupa activitatea. Astfel, Consiliul Județean Ilfov amintește de platforma produsinilfov.ro prin care aduce la un loc producătorii de alimente din județ.

Platforma a fost creată special pentru a sprijini producătorii locali să își vândă mai ușor produsele, nu doar în județ, ci și în București și restul țării.

”Dacă nu puteți ajunge la piață, nu uitați de platforma on line creată de CJ Ilfov – http://produsinilfov.ro – unde sunt înscriși producători de alimente (fructe, legume, conserve, dulciuri, carne, ouă, lapte, miere) și de flori din județ și de unde vă puteți procupa tot ce aveți nevoie pentru o masă sanătoasă!”, este mesajul transmis de instituție.

CJ Ilfov amintește că este o perioadă dificilă, dar spune că face tot posibilul să adapteze activitățile de zi cu zi, pentru a limita răspândirea virusului.

Totodată, piețele agroalimentare, oboarele și târgurile din Ilfov care își desfășoară activitatea în aer liber vor rămâne deschise în continuare.

De asemenea, pentru a se asigura derularea legală a activităților comerciale, în Ilfov au fost câteva locații în care piețele au fost adaptate pentru a se respecta normele sanitare, în scopul continuării, în deplină siguranță, a aprovizionării populației. Toate aceste măsuri au fost luate deoarece vrem ca ilfovenii să aibă acces la produsele agroalimentare necesare, iar producătorii să își poată derula în continuare activitatea comercială, în locații sigure din punct de vedere sanitar.

”Nu uitați, stă în puterea noastră să ne susținem producătorii locali pentru a beneficia în continuare de hrană proaspătă.

Indiferent de vreme și de vremuri, producătorii locali trebuie să-și continue munca. Sunt tot aici, zi de zi, lucrând pentru ca familia și comunitatea noastră să aibă legume și fructe proaspete pe masă”, a conchis CJ Ilfov.

URMĂREȘTE-NE PE

Articole similare

Noutati