Sondaj DCNews.ro – Piedone dă peste cap procentele pentru Primăria Capitalei

Popescu Piedone dă peste cap procentele pentru Primăria Capitalei. Un sondaj DCNews îl dă câștigător cu peste 50% din voturi.

  • DCNews.ro a sondat opinia publică – în mod direct cititorii site-ului care au fost de acord să răspundă – pentru a vedea pe cine ar vota pentru a fi primarul Capitalei:

”Am oferit șase nume care se vehiculează în spațiul public: Gabriela Firea (PSD), Sebastian Burduja (PNL), Cătălin Cîrstoiu (independent susținut de PSD), Daniel Ostahie (independent susținut de PNL), Cristian Popescu Piedone (PUSL) și Nicușor Dan (independent, susținut de USR, PMP, Forţa Dreptei și REPER).

La votul general (pentru că e posibil ca cititori cu reședința în București, care votează în București, să nu fie la momentul votului, ca locație, în Capitală), Cristian Popescu Piedone ar lua 52% din voturi, urmat de Gabriela Firea cu 34%. Pe al treilea loc ar fi Nicușor Dan, cu 7%.

Dacă ne uităm exclusiv la voturile din București, vedem că-n ceea ce o privește pe Gabriela Firea, procentul este neschimbat, dar Cristian Popescu Piedone ar sări de 56% din voturi”, transmit jurnaliștii DCNews.ro.

Potrivit sursei citate, astfel, sondajul vine și să confirme declarațiile analiștilor politici care au subliniat că, ”indiferent cât de buni profesioniști ar fi independenții în sfera în care activează, aceștia nu se bucură de notorietate și, prin urmare, există riscul ca ei să nu fie votați suficient pentru a câștiga Capitala”.

 

URMĂREȘTE-NE PE

Articole similare

Noutati