Sondaj SURPRINZĂTOR: Peste 70% dintre bucureşteni cred că alegerile locale au fost fraudate; Peste 50% cred că Nicușor Dan nu va rezolva problema apei calde din București

Scandalul legat de fraudă la alegerile locale a afectat puternic percepţia alegătorilor din Capitală despre scrutinul desfăşurat pe 27 septembrie.

  • Potrivit unui sondaj Sociopol citat de Antena3 – 40% dintre cei chestionaţi cred că alegerile au fost „cu siguranţă” fraudate iar alţi 31% apreciază că „este posibil” ca algerile să fi fost fraudate.

Doar 10% este procentul celor care apreciază că „probabil” alegerile nu au fost fraudate şi 8% al celor care sunt siguri că acest proces nu a fost afectat de fraudă.

  • Peste jumătate dintre locuitorii capitalei s-au resemnat cu gândul că Nicuşor Dan nu aduce apa caldă

Astfel, 44% dintre cei chestionați cred că Nicușor Dan probabil nu va rezolva problema apei calde din București, în timp ce 8% sunt siguri că nu o va face.

Cei care apreciază că, „probabil”, noul primar va rezolva problema însumează 25% în timp ce 16% sunt siguri că va reuși.

Sondajul Sociopol a fost realizat pe un eşantion de 1003 persoane, în perioada 3 – 8 octombrie, prin interviuri telefonice.

Sursa: antena3.ro

URMĂREȘTE-NE PE

Articole similare

Noutati