Sorin Gabrea, fost arhitect-şef, va face parte din echipa care va urmări lucrările de la Planşeul Unirii

1
551

Sorin Gabrea, fost arhitect-şef al Capitalei, face parte din echipa de specialişti formată la nivelul Sectorului 4, care va urmări lucrările de proiectare şi de consolidare pentru Planşeul Unirii.

Primarul Sectorului 4, Daniel Băluţă, a avut miercuri o întâlnire de lucru cu Sorin Gabrea, precum şi cu arhitecţii Viorel Constantinescu, fost director general al Proiect Bucureşti, şi Marius Costea.

„Aceştia vor face parte din echipa de specialişti formată la nivelul Sectorului 4, care va urmări îndeaproape lucrările de proiectare şi de consolidare a obiectivului de infrastructură strategică din centrul Capitalei. În perioada următoare, echipei anterior menţionate i se vor alătura şi alţi specialişti care îşi vor pune vasta experienţă în slujba comunităţii Sectorului 4”, transmite autoritatea locală.

Primăria Sectorului 4 menţionează că, în paralel cu procedura de licitaţie publică pentru consolidarea Planşeului Unirii, va fi formată o echipă de specialişti „cu o vastă experienţă” în domeniul construcţiilor, care va avea rolul de a sprijini constructorii ce vor reface structura „mamut” din Piaţa Unirii, atât în faza de proiectare, cât şi în cea de execuţie.

„În acest moment se derulează procedura de evaluare a ofertei depuse în SICAP, pentru proiectarea şi consolidarea Planşeului Unirii. Până la finalul anului în curs este preconizată atribuirea contractului, cu o valoare maximală de 850 de milioane de lei. Ulterior semnării contractului este estimat un termen de nouă luni pentru proiectarea lucrărilor şi 18 luni pentru execuţia acestora”, se arată într-un comunicat transmis de administraţia locală.

1 COMENTARIU

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.