Sorin Grindeanu spune că a jucat la păcănele în studenție: ”Dar nu mai mult de două ori”/ Ce a răspuns, întrebat dacă a consumat marijuana

Ministrul Transporturilor, Sorin Grindeanu, a povestit că, în timpul studenţiei, a jucat la păcănele. ”Dar nu mai mult de două ori”, a susţinut liderul social-democrat la Prima TV. Întrebat dacă a încercat şi marijuana, Sorin Grindeanu a negat, notează news.ro.

Prim-vicepreşedintele PSD Sorin Grindeanu a fost întrebat în emisiunea Insider politic, difuzată sâmbătă la Prima TV, dacă a jucat vreodată la păcănele.

  • „Sincer, cred că da, în studenţie, dar nu mai mult de două ori. Nu mai mult! Fiind totuşi un bun student la matematică, info, nu-mi dădeau bine acele aranjamente. Am pierdut, bineînţeles, dar nu mult. Şi n-am mai jucat”, a povestit Sorin Grindeanu.

Întrebat dacă a fost tentat să fumeze marijuana, Grindeanu a răspuns: ”Nu. N-am fumat”.

Despre ordonanța recent adoptată și care reglementează jocurile de noroc, Grindeanu a spus:

  • ”Nu vor mai putea funcţiona dacă firma nu este înregistrată în România. Vreau să terminăm odată cu situaţia în care companiile de pariuri fac miliarde în România, dar trimit tot profitul în afara ţării şi chiar a Uniunii Europene”.

URMĂREȘTE-NE PE

Articole similare

Noutati