Șoseaua Olteniței va intra într-un amplu proces de reabilitare și modernizare

0
306

Șoseaua Olteniței va intra într-un amplu proces de reabilitare și modernizare, a anunțat edilul Sectorului 4 Daniel Băluță.

”Așa cum zilele trecute v-am informat de faptul că se înlocuiesc țevile de termoficare, astăzi vă anunț că muncitorii schimbă conductele de gaz pe Șoseaua Olteniței”, a scris primarul Băluță pe pagina de Facebook.

Acesta spune că a cerut furnizorilor de utilități să intervină și să înlocuiască rețelele de apă, canalizare și gaz, acolo unde acestea prezintă probleme, cu scopul de a elimina rețelele defecte.

 

”În curând, și Șoseaua Olteniței va intra într-un amplu proces de reabilitare și modernizare.
Până când vom începe noi lucrările, așa cum am făcut și în cazul altor proiecte din sector, am cerut furnizorilor de utilități să intervină și să înlocuiască rețelele de apă, canalizare și gaz, acolo unde acestea prezintă probleme.

Pentru ca Primăria să poată interveni cu asfaltarea, reconfigurarea, crearea de noi locuri de parcare și de spații de relaxare, trebuie mai întâi eliminate rețelele defecte din subteran și înlocuite cu altele noi, astfel încât, după finalizarea lucrării, niciun distribuitor de utilități să nu mai spargă asfaltul”, a spus acesta.

La final, Daniel Băluță dă asigurări că Șoseaua Olteniței va deveni una dintre cele mai moderne artere din sudul Capitalei, la fel ca Șoseaua Giurgiului, Șoseaua Berceni, strada Luică sau strada Turnu Măgurele.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.