Șoșoacă, SCANDAL în fața Institutului Marius Nasta; Bodyguarzii nu au lăsat-o să-i ceară socoteală ministrului Sănătății: ”Domnule Voiculescu, câți oameni să mai moară până vă dați demisia?”

Senatoarea Diana Șoșoacă a avut un conflict cu bodyguarzii de la „Marius Nasta”, care au împiedicat-o să ajungă la ministrul Sănătății Vlad Voiculescu, pe care senatoarea începuse să-l intrebe legat de evenimentele tragice din spitale, după incidentul de duminică seară, când a fost dată alarma de incendiu la Spitalul de Pneumoftiziologie.

  • Senatoarea Diana Șoșoacă a ajuns la Marius Nasta după ce ministrul sănătății Vlad Voiculescu a încheiat conferința de presă, scrie libertatea.ro

„Domnule ministru, câți oameni trebuie să mai moară până să vă dați demisia. Vorbiți de decență când tot poporul vă cere demisia și nu ați avut decența să răspundeți la solicitarea poporului român? Cum vă simțiți când vedeți că oamenii mor sub conducerea dumneavoastră. Nu vă simțiți vinovat pentru cei 22 de morți de la «Balș»?”, a strigat senatoarea Șoșoacă spre ministrul Voiculescu, care s-a îndepărtat și nu i-a răspuns.

Momentul a fost transmis în totalitate pe pagina de facebook a senatoarei.

Șoșoacă a încercat să-l ajungă din urmă pe Vlad Voiculescu, dar a fost oprită de bodyguarzi Diana Șoșoacă: Alo, sunt senator, ia mâna de pe mine! Agenți de pază: Vă rugăm să rămâneți pe loc! Avem rugămintea să rămâneți pe loc, nu forțați! Diana Șoșoacă: Deci n-ai voie! Ia mâna de pe mine! Deci iei mâna de pe mine! Știi că ăsta e abuz în serviciu ceea ce faci?! Ia mâna de pe mine că n-ai voie să pui mâna pe mine!

  • „Sunt vânătă pe mâini! Este foarte grav, e vorba despre agresarea și bruscarea unui demnitar”, a declarat Șoșoacă, mai târziu, la Antena 3.

Managerul spitalului a vorbit cu senatoarea.

Diana Șoșoacă: De ce bodyguarzii dv. și-au permis să mă bruscheze?

Beatrice Mahler: Îmi cer scuze pentru comportamentul lor, or să dea notă explicativă. Senatoarea a anunţat apoi jurnaliştii că va face o plângere pentru că a fost bruscată.

Conform sursei citate, ulterior, managerul spitalului a chemat-o la discuții pe Diana Șoșoacă.

Sursa: libertatea.ro

URMĂREȘTE-NE PE

Articole similare

Noutati