Spațiile libere pentru lectură de la Biblioteca Națională se redeschid sâmbăta

Biblioteca Națională a României întâmpină vara cu o veste bună și anunță că spațiile libere pentru lectură se redeschid sâmbăta.

Începând de sâmbătă, 19 iunie, programul spațiilor libere pentru lectură se modifică astfel:

  • luni-vineri, între orele 8:00-20:00
  • sâmbătă, între orele 9:00-18:00.

Sălile de lectură rămân deschise după cum urmează:

● Sala de lectură „Gheorghe Brătianu”, situată la etajul 3: accesul se va face în baza cardului de cititor, de luni până vineri, în intervalul orar 12:00-20:00. Aici pot fi consultate documentele din colecțiile curente, dar și copiile electronice ale tezelor de doctorat.
● Documentele de colecții speciale pot fi studiate în continuare prin intermediul Sălii de lectură Alexandre Saint-Georges (etaj 5), de luni până vineri, între orele 9:00 și 17:00.

Accesul în Biblioteca Națională este permis în baza cardului de cititor. Programul Biroului de înscrieri în vederea emiterii sau vizării cardului de acces este de luni până vineri, între orele 10:00-18:00.

”Copiile substitut ale tezelor de doctorat vor putea fi consultate numai în baza unei programări solicitate prin email la adresa comunicarea.colectiilor@bibnat.ro, confirmată de reprezentanții bibliotecii. Solicitarea trebuie să fie însoțită de o cerere de realizare copie substitut electronică, disponibilă pentru descărcare la adresa: http://www.bibnat.ro/Primii-pasi-in-biblioteca-s15-ro.htm.”, anunță instituția.

Cercetarea materialelor ce aparțin colecțiilor speciale se va face pe baza unei solicitări transmise pe email cu cel puțin 24 de ore înainte de vizita la bibliotecă, la adresa colectii.speciale@bibnat.ro. În solicitare se vor specifica documentele dorite.

URMĂREȘTE-NE PE

Articole similare

Noutati