Spațiul fostului complex Geo Center din Sectorul 6 a fost transformat în parc. Ciucu: „Mergem mai departe cu politica de a ne lua spațiul public înapoi” – FOTO

Primăria Sectorului 6 anunță că spațiul fostului complex Geo Center, demolat în aprilie, a fost transformat în parc pentru cetățeni.

”Pe 15 aprilie, demolam complexul Geo Center, care ocupa abuziv domeniul public de 28 de ani. Astăzi, la o lună și jumătate distanță, ne mândrim cu un spațiu verde de calitate.”, anunță administrația publică într-o postare pe Facebook.

Potrivit sursei citate, într-un an și jumătate, Administrația Ciucu a creat în sector nu mai puțin de 6 hectare de spațiu verde.

Ciucu: „Mergem mai departe cu politica de a ne lua spațiul public înapoi și de a-l reda oamenilor”

„Aici a fost, ani și ani de zile, un complex (?) comercial care a funcționat ilegal, nederanjat de nimeni. Am făcut în locul lui încă un parculeț. Mergem mai departe cu politica de a ne lua spațiul public înapoi și de a-l reda oamenilor.

Fun fact 1: în urma cu câteva luni, era unul pe la o televiziune care mințea cu nesimțirea specifică că proprietarul fostului comercial îmi dă șpagă. Un mincinos slinos.

Fun fact 2: Când a început demolarea centrului comercial unii comentau că, „din interes, Ciucu îl dă cuiva”. Da, l-am redat comunității. Mergem mai departe!”, a spus edilul, după ce astăzi a fost la fața locului.

Primăria Sectorului 6 a demolat, vineri, 15 aprilie, Complexul Geo Center, aflat pe strada Prelungirea Ghencea.

Potrivit administrației locale, magazinele au fost construite pe rând, fără autorizație, și funcționează de 28 de ani.

 

URMĂREȘTE-NE PE

Articole similare

Noutati