Specialiști de succes răspund tinerilor la întrebarea – De ce rămân în România? Printre invitați, Andreea Marin și Dr. Cătălin Cîrstoveanu

0
524

Conferința “De ce rămân în România?”, aduce acum în fața elevilor și studenților personalități, care au povești de succes în diverse domenii profesionale, pentru a-i inspira pe cei care își caută drumul în viață.

Un fenomen tot mai larg răspândit în România este dorința tinerilor de a-și construi cariera și viața oriunde în lume, fără a mai lua în calcul dezvoltarea în România. Tinerii sunt expuși permanent informațiilor contradictorii despre mediul de afaceri din țară, iar modelele de succes în orice domeniu le sunt aproape necunoscute.

Evenimentul va avea loc pe 6 iunie, la Biblioteca Națională a României, între orele 19:00 – 21:00 și este organizat de MindHeart Projects, în parteneriat cu Consiliul Național al Elevilor, Consiliul Municipal al Elevilor București.

Specialiștii de top care își vor spune poveștile din spatele unor cariere de succes, vor răspunde întrebărilor tinerilor prezenți, care pot afla cum este cu adevărat mediul de afaceri din România și cum poți avea o carieră de succes la noi în țară.

Speakeri vor fi:

  • Andreea Marin – Personalitate Media
  • Dr. Cătălin Cîrstoveanu
  • Dragoș Dragoteanu – Antreprenor
  • Nadia Tătaru – Cofondatoarea Itsy Bitsy
  • Leonard Ursache – Antreprenor/ Formator pentru Management aplicat și Marketing pentru INM-URI

“De ce să rămâi în România? Destinul meu arată că se poate să ai success aici. Am plecat dintr-un oraș mic din Moldova, am mers pas cu pas, căutând mereu soluții, pentru că nu există nu se poate.” spune Andreea Marin, după 30 de ani de carieră în media.

Tinerii elevi și studenți au posibilitatea de a descărca GRATUIT biletul la Conferința “De ce rămân în România?” accesând formularul de aici: https://forms.gle/CjJYQbSiL3bxCpE19

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.