Spectacol de flamenco pe scena Teatrului Odeon, de ziua naţională a Spaniei

Ambasada Spaniei şi Instituto Cervantes din Bucureşti organizează, în colaborare cu Teatrul Odeon, marţi, 8 octombrie, ora 19:00, la Sala Majestic a teatrului, spectacolul de muzică şi dans flamenco „Fluye” susţinut de chitaristul Jose MarĂ­a Gallardo del Rey şi dansatoarea Ana Morales.

Acest spectacol, organizat cu ocazia Zilei Naţionale a Spaniei (care se sărbătoreşte la 12 octombrie), îmbină armonios piese de origine flamenco, precum bolero, fandango şi solea cu câteva dintre cele mai cunoscute lucrări de muzică clasică spaniolă precum Sevilla de Isaac Albeniz, Farruca de Manuel de Falla sau Cântecele populare ale lui Federico GarcĂ­a Lorca, printre altele.

Biletele pot fi achiziţionate online: www.teatrul-odeon.ro sau de la Agenţia de Bilete a Teatrului Odeon din Bucureşti (Calea Victoriei, 40-42), luni-duminică, orele 11:30-19:00, cu pauză între 14:30-15:00.

Preţul biletelor este de 20 lei, respectiv 40 de lei.

Chitaristul Jose Maria Gallardo del Rey şi dansatoarea Ana Morales îşi unesc arta şi talentul într-un spectacol de flamenco de maximă acurateţe şi eleganţă. Recitalul este un omagiu adus unei perioade de glorie a muzicii spaniole, a doua jumătate a secolului al XIX-lea, în care se produceau cu absolută normalitate schimburi şi împrumuturi de cunoştinţe între stilurile clasic şi flamenco.

URMĂREȘTE-NE PE

Articole similare

Noutati