Spectacolele Revolta poveştilor şi Lampio și grăuntele de lumina revin în februarie la Teatrul Stela Popescu

1
56

Spectacolele Revolta poveştilor şi Lampio și grăuntele de lumina revin în februarie la Teatrul Stela Popescu.

  • Teatrul „Stela Popescu” revine cu spectacolele sale etalon dedicate copiilor la începutul lunii februarie, prezentând Revolta poveștilor de Sînziana Popescu pe 6 februarie, ora 10:00 și Lampio și grăuntele de lumină de Victoria Pătrașcu pe 11 februarie, ora 11,  ambele la Palatul Național al Copiilor, Sala micaLampio se va juca şi în turneu, la Centrul Cultural Reduta, Brașov, pe 19 februarie, de la 10.30.

Spectacolul „Revolta poveștilor” vorbește despre pierderea plăcerii de a răsfoi în tihnă o carte și de a închipui povești pline de magie, personaje și culoare. Într-o lume dominată de tablete și jocuri video riscă să se piardă cel mai important prieten al copilului – imaginația, cea care îi face pe micuți să aibă curaj să viseze și să lupte cu determinare pentru a-și împlini visele. 

Revolta poveștilor” vrea să transmită că poveștile pot continua să existe doar dacă sunt citite, cultivate și iubite. Altfel, toate personajele îndrăgite din basmele copilăriei noastre se revoltă, se urâțesc și devin anacronice. Eroii piesei, Mihai și George, ei înșiși copii, intră în lumea cunoașterii și imaginației cu sarcina de a salva de la uitare personajele de basm și emoția întâlnirii cu acestea.

Lampio și grăuntele de lumină este un spectacol care trebuie văzut cu sufletul, o poveste terapeutică despre curaj, hotărâre, talent și descoperirea propriei valori.

Lampio trăiește în fiecare dintre noi și ne oglindește căutările interioare.El este un licurici care și-a pierdut lumina. Nu știe unde și când, dar este convins că trebuie să o găsească. Altfel, ce ar mai fi un licurici pe Pământ fără lumină? Și uite așa apar miracolele, magia, prietenii, provocările, iar căutările micului nostru personaj nu se opresc până nu își descoperă adevărata chemare.

Esențiale sunt lecțiile de viață pe care fermecătorul nostru prieten trebuie să le învețe ca să ajungă în Cetatea Viselor, locul unde va afla care îi este menirea în viață. „Poți străluci doar atunci când faci ceea ce îți place cu adevărat!”

1 COMENTARIU

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.