Spectacolul ”Adrenalină” de Gabriel Sandu – premieră la Teatrul Excelsior, pe 9 martie

Spectacolul „Adrenalină” de Gabriel Sandu, o producţie ce explorează tema adicţiei contemporane în diferite forme şi cultura pop recentă, va fi prezentat, în premieră, pe 9 martie, de la ora 19,00, la Sala Studio a Teatrului Excelsior.

„‘Adrenalină’ reprezintă o călătorie în timp, în inima anilor 2000, prin prisma unei trupe dance formate din trei adolescente care au şocat o întreagă ţară. Succesul lor fulminant a durat doar o vară, dar emoţia de a fi pe scenă în faţa a mii de oameni care le scandau numele le-a legat destinul pe viaţă. 20 de ani mai târziu, cele trei decid să se reunească pentru un concert aniversar, oferind oamenilor o incursiune sinceră în lumea faimei de-o vară şi în toate controversele ce au urmat. Spectacolul devine o oportunitate de a revizita şi de a aduce în discuţie estetica anilor 2000, sunetul, valorile şi obsesiile vremii, prin prisma a trei personaje puternice. Costumele reflectorizante şi ritmurile dance le însoţesc pe cele trei tinere de la glorie până în adâncurile vieţii fiecăreia”, spune Gabriel Sandu, citat în comunicat.

Distribuția spectacolului „Adrenalină” este alcătuită din actrițele Teatrului EXCELSIOR: Dana Marineci, Oana Predescu, Iulia Samson. Apariție video: reallyrux.

Alături de Gabriel Sandu, care semnează textul şi regia spectacolului, din echipa de creaţie fac parte Clara Ştefana (scenografie), Ruxandra Bobleagă (coregrafie şi lighting design), Miruna Croitoru (video şi lighting design), PLUSHY (muzică), Andreea Găzdaru (consultant psihologic), Maria Alexievici (pregătire muzicală).

Biletele se pot achiziţiona atât online, direct din site-ul www.teatrul-excelsior.ro, cât şi în format fizic, de la casa de bilete a teatrului.

Pentru grupurile organizate de elevi, rezervările se pot face la adresa de email organizare@teatrul-excelsior.ro.

URMĂREȘTE-NE PE

Articole similare

Noutati