Spectacolul ”Casa de la ţară” de Donald Margulies – în premieră, sâmbătă, la TNB

0
140

Spectacolul „Casa de la ţară” de Donald Margulies, în regia lui Claudiu Goga, va fi prezentat în premieră, sâmbătă, de la ora 19,00, la Sala Studio a Teatrului Naţional „I.L. Caragiale” din Bucureşti, informează un comunicat de presă transmis vineri Agerpres.

Cu o distribuţie alcătuită din Maia Morgenstern, Marius Manole, Gavril Pătru, Marius Bodochi, Raluca Aprodu, Maruca Băiaşu şi Cătălina Mihai, „Casa de la ţară” propune, cu umor, ironie şi luciditate, o complicată poveste despre o familie de artişti.

„O poveste despre ce trăim atunci când trăim. Ne trăim viaţa? Ne trăim cariera? Ne trăim visele? Ne trăim eşecurile? O piesă despre mai multe feluri de a iubi şi despre mai multe feluri de a urî, despre forţa de distrugere a unui sărut şi despre forţa de distrugere a lipsei unui sărut. O poveste despre greutatea cuvintelor spuse şi despre durerea cuvintelor nespuse, despre preţul succesului şi preţul ratării, despre arta pură şi arta comercială, despre demonii orgoliului şi demonii pasiunii, despre părinţi şi copii, o poveste despre oameni”, se arată în descrierea spectacolului.

Biletele se pot achiziţiona de la casa de bilete a teatrului sau online pe www.mystage.ro.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.