Spectacolul coupé de dans contemporan „Tango. Radio & Juliet”, pe scena Operei Naționale București

Duminică, 21 februarie, începând cu ora 18:30, pe scena Operei Naționale București va avea loc spectacolul coupé de dans contemporan „Tango. Radio & Juliet” în coregrafia lui Edward Clug.

Ambele lucrări ale coregrafului reprezintă un poem coregrafic, fiecare în parte fiind structurată ca poezie de stare. Mișcările dansatorilor, atent elaborate, spectaculoase, sunt încărcate de forță, atât în „Tango”, cât și în „Radio and Juliet”. În „Tango”, Clug împrumută pași de tango argentinian, iar în „Romeo and Juliet” mișcări contemporane, rapide, uneori asemănătoare cu figuri breakdance. Tangoul, unul dintre cele mai pasionale dansuri din lume, și opusul poveștii eternilor îndrăgostiți (Romeo și Julieta) se întâlnesc astfel, într-un mod inedit, în spectacolul „Tango. Radio and Juliet” pentru a da viață celor mai puternice și contradictorii stări: pasiune, iubire, deziluzie, singurătate.Biletele se pot achiziționa de la Casa de Bilete a Operei Naționale București și online, de pe http://tickets.operanb.ro/.

Accesul la spectacole se va realiza cu minim o oră înaintea evenimentului, în condiții de siguranță și respectând normele în vigoare în contextul actual al pandemiei cu virusul COVID-19.

Reprezentațiile au fost adaptate pentru a avea o durată de maximum 2 ore, conform normelor oficiale în vigoare. Regulamentul de participare poate fi consultat în link-ul următor: https://operanb.ro/regulament-de-participare-la-spectacole/

Biletele achiziționate pentru spectacolele anulate și transformate în vouchere pot fi folosite la achiziționarea biletelor la următoarele reprezentații ce vor fi puse în vânzare la Opera Națională București.

URMĂREȘTE-NE PE

Articole similare

Noutati