Spectacolul “Gaiţele” se joacă din nou în aer liber, pe 18 octombrie

“Gaiţele”, spectacolul revelaţie al anului, se joacă din nou în aer liber, pe 18 octombrie, la Grădina de Vară Herăstrău a Teatrului Constantin Tănase.

Cu o distribuţie ca o veritabilă ploaie de stele, “Gaiţele” reuneşte în acest moment cele mai multe nume mari pe aceeaşi scenă.

În prim-plan le găsim pe Maia Morgenstern, Carmen Tănase, Adriana Trandafir şi Virginia Rogin. Iar în jurul marilor doamne ale teatrului gravitează celelalte personaje, interpretate de Manuela Hărăbor/Ioana Ancea, Tudor Istodor, Diana Cavallioti, Gabriel Fătu, Doina Teodoru/Andreea Chiriţescu, Ion Ionuţ Ciocia, Cosmina Dobrotă/Mariangela Coldea, potrivit unui comunicat de presă.

Rezultă, sub bagheta lui Gelu Colceag, un spectacol în care privitorul este captivat de forţa jocului, de tumultul acţiunii, dar şi de modul cu accente de caricatură în care sunt puse în lumină moravurile vremii.

Sunteţi poftiţi dincolo de aparenţe, să pătrundeţi în lumea deformată a lui Alexandru Kiriţescu şi să întelegeţi de ce spectacolul este cunoscut şi sub numele “Cuibul de viespi”.

Veţi fi cuceriţi de personajele pline de culoare, situaţiile duse până în vecinătatea absurdului şi de umorul uneori amar, alteori ironic, dar tot timpul debordant.

Pentru detalii şi bilete vizitaţi: www.startickets.rowww.ticketstore.ro, www.cortina-ag.ro şi urmăriţi: https://www.facebook.com/cortina.ag

Alte spectacole programte în perioada următoare în Bucureşti

Luna OCTOMBRIE

  • 14 octombrie – “Sunt un orb” – Grădina de Vară Herăstrău al Teatrului Constantin Tănase; eveniment reprogramat din data de 9 octombrie. Biletele rămân valabile.

Luna NOIEMBRIE

  • 9 noiembrie – “Cocktail” – găzduit la TNB Sala Studio

Distribuţie: Carmen Tănase, Maia Morgenstern, Mohammad Jawad/Cosmin Pană, Florina Gleznea, Viviana Gherasim.

Regia: Mariana Cămărăşan.
  • 9 noiembrie – “All Inclusive – găzduit la TNB Sala Mare

Distribuţie: Medeea Marinescu, Marius Manole, Mirela Oprişor, Diana Roman şi Vlad Zamfirescu.

Regia: Vlad Zamfirescu.

Luna DECEMBRIE

  • 21 decembrie – Stefan Hruşcă “Recital de colinde” – găzduit la TNB Sala Mare.

URMĂREȘTE-NE PE

Articole similare

Noutati