Spectacolul „Să vorbesc cu tine”, transmis online de pe scena Teatrelli pe 24 februarie

„Să vorbesc cu tine”, spectacol-lectură performativ după textul scris de Ana-Maria Bamberger, cu Antoaneta Cojocaru şi Daniel Pascariu în distribuţie, va fi difuzat online de pe scena Teatrelli pe 24 februarie.

„Să vorbesc cu tine” este un spectacol work in progress conceput de Antoaneta Cojocaru, în care actriţa joacă alături de soţul ei, bas-baritonul şi actorul Daniel Pascariu.

Producţia CREART/Teatrelli propune publicului o desfăşurare de forţe cu momente de dans, „un spectacol luminos, organic, expresiv, sensibil, melodios, plin de fantezie, ritmat, cu o chimie minunată”, după cum spune Ana-Maria Bamberger, scrie news.ro.

Personajele principale ale poveştii sunt Nina şi Patrick, doi îndrăgostiţi care reprezintă două tipologii diferite.

„Să vorbesc cu tine” a avut premiera românească online, la Teatrelli, în luna iulie 2020, după o primă montare internaţională la Paris, în 2018, fiind apoi prezentat şi live publicului sub formă de spectacol work in progress la Grădina cu Filme Cinema & More şi Caro Cultura.

Reprezentaţia va putea fi urmărită în direct, pe 24 februarie, de la ora 19:00, pe platforma streamerse.net. Preţul unui bilet este de 35 de lei. Biletele pot fi cumpărate de pe aceeaşi platformă.

URMĂREȘTE-NE PE

Articole similare

Noutati