Spectacolul „Tango. Radio & Juliet”, programat duminică la Opera Națională București, anulat

Din motive obiective, spectacolul coupé de dans contemporan „Tango. Radio & Juliet” de Edward Clug, programat duminică, se anulează. Pentru ca publicul să aibă posibilitatea de a se bucura de un spectacol, pe scena Operei Naționale București mâine, începand cu ora 18:30, se va desfasura reprezentația operei „Carmina Burana” de Carl Orff.  

Spectatorii care nu doresc să participe la spectacolul „Carmina Burana” de Carl Orff și optează pentru restituirea contravalorii biletelor sau transformarea acestora în vouchere pentru reprezentațiile următoare, sunt rugați să parcurgă regulamentul de mai jos: 

Spectatorii care au achizționat biletele de la Casa de Bilete și nu doresc transformarea acestora în vouchere, sunt rugați să se prezinte la sediul instituției noastre pentru restituirea contravalorii acestora în format fizic. Programul Casei de Bilete este de luni până vineri, între orele 10:00 – 13:00 / 14:00 – 19:00.

În ceea ce privește restituirea contravalorii biletelor achiziționate online, rambursarea se va face doar la cerere, în baza unei solicitări scrise și înaintate pe adresa de e-mail bilete@operanb.ro, în contul din care s-a făcut achiziția, în termen de 28 de zile de la data depunerii solicitării.

Pentru restituirea contravalorii, prezentarea biletelor în format fizic la Casa de Bilete cât și solicitările de rambursare a contravalorii biletelor online trebuie realizate în termen de maximum 14 zile, în mod contrar solicitările atât online cât și prezentarea biletelor în format fizic la Casa de Bilete se vor considera nule.

Biletele achiziționate pentru spectacol pot fi transformate în vouchere și folosite la achiziționarea biletelor la următoarele reprezentații ce vor fi puse în vânzare pe site-ul Operei Naționale București, respectând metoda de plată inițial aleasă, după cum urmează:

Biletele achiziționate la casa de bilete vor funcționa ele însele ca vouchere. Dacă biletul are valoare mai mare dacât a voucherului se poate plăti diferența (în numerar sau card direct la casa de bilete ONB).

Biletele achiziționate online se vor regăsi în secțiunea Contul Meu de pe pagina tickets.operanb.ro, după ce vă logați în contul de pe care ați făcut achiziția. Dacă biletul are valoare mai mare dacât a voucherului se va  plăti doar diferența. Dacă biletul are valoare mai mică dacât a voucherului diferența va ramâne în contul dv., putând fi folosită la o nouă achiziție.

Biletele achiziționate deja sub formă de vouchere își vor redobândi valabilitatea voucherului și vor putea fi utilizate la achiziționarea biletelor la următoarele reprezentații ce vor fi puse în vânzare pe site-ul Operei Naționale București.

URMĂREȘTE-NE PE

Articole similare

Noutati