Spitalul Clinic Colentina are un nou manager interimar

Noul manager interimar al Spitalului Clinic Colentina este medicul George Mirel Cristescu, un specialist cu activitate profesională neîntreruptă de peste 25 de ani în cadrul sistemului de asigurări de sănătate din România, a anunţat viceprimarul Capitalei Horia Tomescu.

El a scris, luni, pe Facebook, că de-a lungul acestei perioade George Mirel Cristescu a ocupat mai multe poziţii de conducere în cadrul Casei de Asigurări de Sănătate Constanţa, inclusiv cea de preşedinte-director general al instituţiei în intervalul 2016-2019.

Horia Tomescu şi-a exprimat încrederea că experienţa lui George Mirel Cristescu îşi va lăsa amprenta în cadrul Spitalului Clinic Colentina, având că scop o evoluţie a calităţii serviciilor medicale şi a îmbunătăţirii siguranţei pacientului.

Viceprimarul Capitalei a precizat că mandatul de manager interimar al Spitalului Clinic Colentina al lui David Andrei-Cosmin s-a încheiat luni şi i-a mulţumit acestuia pentru activitatea şi eforturile depuse în managementul unităţii medicale.

URMĂREȘTE-NE PE

Articole similare

Noutati