Spitalul Foișor. Gabriela Firea: „Dacă s-ar face un sondaj, ar fi primul în topul încrederii”

Gabriela Firea spune că dacă s-ar face un sondaj în București, cu siguranță Spitalul Clinic Foișor ar fi pe primul loc în topul încrederii. În unitatea spitalicească s-au investit 51 de milioane de euro. 

„Dacă s-ar face un sondaj în București, ba chiar și în țară, Spitalul Clinic Foișor ar fi primul în topul încrederii.Iar cine a suferit o entorsă, și-a rupt mâna sau piciorul – ori, Doamne ferește de probleme și mai grave -, știe cu siguranță despre ce vorbesc!Pentru orice probleme ortopedice, oricât de complexe, Spitalul Foișor este etalonul de calitate în România, și nu numai! Construit în ultimii ani de Primăria Capitalei, după investiții de 51 de milioane de euro, Spitalul Foișor dispune astăzi de echipamente de ultimă generație și oferă servicii medicale complete, de înaltă calitate, mergând de la operații, tratament și până la recuperare. Totul disponibil în același loc, pacientul fiind eliberat astfel de corvoada „navetei” între diferite unități sanitare!

Dacă s-ar face un sondaj în București, ba chiar și în țară, Spitalul Clinic Foișor ar fi primul în topul încrederii….

Publicată de Gabriela Firea pe Duminică, 26 iulie 2020

Ce afecțiuni sunt tratate

Aici sunt tratate toate afecțiunile cuprinse în specialitatea ortopedie- traumatologie. Intervențiile care se fac in spital merg de la chirurgia endoscopică, prin tehnici minim invazive, și până la intervenții majore de chirurgie spinală, revizii endoprotetice articulare, patologie septică, toate acestea fiind proceduri care necesită resurse umane și financiare considerabile. De menționat și „banca de os” de la Foișor, care permite realizarea unor operații de mare complexitate, prin transplantarea de țesut osos-tendinos de la pacienți donatori.Spitalul Foișor este astăzi centru de referință și pentru pacienții din alte unități sanitare din țară, care au nevoie de îngrijirile medicale complexe disponibile doar aici, grație dotărilor și expertizei deosebite a personalului medical,” este mesajul Gabrielei Firea.

URMĂREȘTE-NE PE

Articole similare

Noutati