Stagiunea Online continuă la Teatrul Mic/ Pe 3 aprilie va fi difuzat lungmetrajul „Richard 3 versus Richard 3”

Teatrul Mic prezintă şi în luna aprilie, la fiecare sfârşit de săptămână, un program online care va cuprinde atât spectacolele înregistrate din repertoriul actual, dar şi din arhiva teatrului, ce vor putea fi urmărite prin platforma de streaming bilet.ro, în urma achiziţiei unui bilet individual la preţul de 20 de lei.

Astfel, în data de 3 aprilie, va putea fi vizionat, de la ora 20:00, evenimentul produs exclusiv pentru mediul virtual „Richard 3 versus Richard 3”, un lungmetraj regizat de actorul Ovidiu Niculescu, inspirat din drama shakespeariană „Richard al III-lea” şi fragmente din surse istorice si documentare.

În următorul weekend, va fi programat sâmbătă- 10 aprilie, de la ora 20:00, spectacolul de arhivă – mega producţia „Visul unei nopti de vară”, regizată de Gelu Colceag în anul 2011, pe scena memorabilă a sălii de spectacole din Constantin Mille.

„Regina Maria – jurnal de război” – un one woman show interpretat impecabil de către actriţa Simona Mihăescu va putea fi urmărit, duminică, 11 aprilie, tot de la ora 20:00, spectacolul fiind înregistrat în condiţii de calitate HD a sunetului şi imaginii.

Penultimul weekend al lunii este rezervat mult îndrăgitelor spectacole shakespeariene „Romeo şi Julieta”, regia Liliana Pană şi „Viaţa şi Moartea lui Richard al II- lea”, regia Radu Iacoban, fiind difuzate sâmbătă, 17 aprilie, respectiv duminică, 18 aprilie, orele 20:00, pe platforma bilet.ro.

Stagiunea Online a Teatrului Mic a demarat încă din luna decembrie a anului trecut, cu scopul de a susţine teatrul şi artiştii în aceste vremuri atât de complicate.

URMĂREȘTE-NE PE

Articole similare

Noutati