Stații de încărcare electrice, pe Autostrada Soarelui

CNAIR a lansat licitația pentru concesionarea lucrărilor și serviciilor de utilare și modernizare lea spațiilor de servicii pe A2 la Vâlcele și Fetești. Potrivit unui comunicat de presă, documentațiile au fost lansate în ANAP.

Lucrarile presupun stații de distribuție carburanți (existente), stații de încarcare pentru vehicule electrice usoare si grele, spații de odihnă, spațiu comercial inclusiv snack bar și cafenea, spații de parcare, toalete și dușuri, potrivit economica.net, citată de Buletin de Bucuresti.

Modernizările vor fi făcute pe două loturi:

LOT 1: Spații pentru Servicii  km. 88+300 stg./dr. Vâlcelele. Valoarea minimă a redevenței anuale: 1.922.321 lei iar cota minima a redevenței este de 5%. Durata contractului de concesiune este de 240 luni (20 ani).

LOT 2: Spații pentru Servicii  km 139+830 stg./dr. Fetești. Valoarea minimă a redevenței anuale: 2.151.705 lei iar Cota minima a redeventei va fi de 4,70%. Durata contractului de concesiune este de 240 luni (20 ani).

De asemenea, concesionarul va putea realiza si alte dotări suplimentare, față de cele minime impuse obligatoriu prin caietul de sarcini: restaurant, motel și parcare securizată.

URMĂREȘTE-NE PE

Articole similare

Noutati