Stații STB decorate similar unui interior de casă, în cadrul campaniei „Alege Asumat un Oraș Curat” – FOTO

Cu ocazia zilei de 5 iunie – Ziua Internațională a Mediului, BAT România, liderul pieței tutunului din România, demarează în cadrul proiectului ”Alege Asumat un Oraș Curat” o nouă campanie menită să ajute la conștientizarea faptului că gesturile individuale pot avea un impact semnificativ asupra felului în care arată orașul nostru și asupra mediului în ansamblul său.

În cadrul campaniei, desfășurată în parteneriat cu Societatea de Transport București (STB), BAT decorează stații de autobuz din centrul Bucureștiului similar unui interior de casă și, sub mesajul “Acasă nu arunci gunoi pe jos. Aici de ce ai face-o?”, atrage atenția asupra importanței protejării comunității și a orașului în care trăim.

Campania Alege Asumat un Oraș Curat atrage atenția asupra importanței gesturilor individuale simple cu un impact semnificativ pentru comunitate.

În 2020, BAT a anunțat asumarea unor obiective ambițioase privind reducerea impactului afacerii asupra sănătății, atingerea excelenței în protejarea mediului, dezvoltarea unui impact social pozitiv și reiterarea angajamentului pentru politici comerciale corecte și responsabile.

Țintele de atingere a obiectivelor includ:

  • 50 de milioane de consumatori ale produselor BAT care nu ard până în 2030;
  • neutralitatea emisiilor de carbon din propriile operațiuni până în 2030 și de-a lungul întregului lanț valoric până în 2050;
  • 100% energie regenerabilă până în 2030;
  • creșterea cantității de apă reciclată cu 30% până în 2025;
  • niciun deșeu rezultat din activitatea centrelor de producție să nu mai ajungă în gropi de gunoi până în 2025;
  • eliminarea plasticului de unică folosință nenecesar din ambalaje și utilizarea exclusivă de ambalajele de plastic reutilizabile, reciclabile sau compostabile până în 2025.

BAT a lansat în România în 2019 campania Alege asumat un oras curat, în cadrul căreia circa 1.000 de coșuri stradale au fost instalate în patru mari orașe din țară, pentru a atrage atenția asupra gesturilor simple pe care fiecare dintre noi le poate face pentru protejarea comunității și a mediului.

URMĂREȘTE-NE PE

Articole similare

Noutati