STB angajează un șef Atelier Întreținere și Reparații

Societatea de Transport București STB S.A. recrutează în vederea ocupării postului de Șef Atelier Întreținere și Reparații din cadrul autobazelor și depourilor.

Rolul postului: Asigură organizarea activității atelierului de întreținere și reparații prin alocarea eficientă a resursei umane și materiale.

 Descrierea principalelor activități:

 Coordonează și asigură lucrările de întreţinere şi reparaţii a parcului de vehicule, planificând lucrările de remediere a tamponărilor, cu asigurarea avizării în circulaţie;

 Asigură executarea lucrărilor de întreţinere și reparații planificate pe baza normativelor, cât şi a celor de reparaţii curente şi accidentale;

 Realizează analize periodice care au ca obiect atât volumul lucrărilor executate, calitatea acestora, încadrarea în consumurile normate de materiale şi piese de schimb, precum şi eficienţa economică a întregii activităţi;

 Comunică către managementul societății situațiile deosebite înregistrate în cadrul atelierului.

 Nivel de studii necesar: Absolvent de studii superioare de lungă durată în domeniul tehnic absolvite cu diplomă de licență.

 Experiență anterioară necesară: Constituie avantaj experiență în funcție de coordonare.

 Înscrierile se fac în perioada 02.05.2023, ora 07:00 – 15.05.2023, la secretariatul comisiei de concurs, în cadrul Biroului Resurse Umane Transport Electric, din Municipiul București, Calea Dudești, nr.184, sector 3 sau pe adresa de e-mail hr@stbsa.ro.

 CONCURSUL se va desfășura în Municipiul București, Bd. Dinicu Golescu nr. 1, sector 1.

 Detalii suplimentare puteți găsi pe site-ul nostru – www.stbsa.ro, secțiunea Transparență/Carieră (https://lnkd.in/dufgNV_n)

URMĂREȘTE-NE PE

Articole similare

Noutati