STB angajează un șef Atelier Întreținere și Reparații

0
150

Societatea de Transport București STB S.A. recrutează în vederea ocupării postului de Șef Atelier Întreținere și Reparații din cadrul autobazelor și depourilor.

Rolul postului: Asigură organizarea activității atelierului de întreținere și reparații prin alocarea eficientă a resursei umane și materiale.

 Descrierea principalelor activități:

 Coordonează și asigură lucrările de întreţinere şi reparaţii a parcului de vehicule, planificând lucrările de remediere a tamponărilor, cu asigurarea avizării în circulaţie;

 Asigură executarea lucrărilor de întreţinere și reparații planificate pe baza normativelor, cât şi a celor de reparaţii curente şi accidentale;

 Realizează analize periodice care au ca obiect atât volumul lucrărilor executate, calitatea acestora, încadrarea în consumurile normate de materiale şi piese de schimb, precum şi eficienţa economică a întregii activităţi;

 Comunică către managementul societății situațiile deosebite înregistrate în cadrul atelierului.

 Nivel de studii necesar: Absolvent de studii superioare de lungă durată în domeniul tehnic absolvite cu diplomă de licență.

 Experiență anterioară necesară: Constituie avantaj experiență în funcție de coordonare.

 Înscrierile se fac în perioada 02.05.2023, ora 07:00 – 15.05.2023, la secretariatul comisiei de concurs, în cadrul Biroului Resurse Umane Transport Electric, din Municipiul București, Calea Dudești, nr.184, sector 3 sau pe adresa de e-mail hr@stbsa.ro.

 CONCURSUL se va desfășura în Municipiul București, Bd. Dinicu Golescu nr. 1, sector 1.

 Detalii suplimentare puteți găsi pe site-ul nostru – www.stbsa.ro, secțiunea Transparență/Carieră (https://lnkd.in/dufgNV_n)

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.