STB anunță modificări de trasee în perioada desfășurării evenimentului „SAGA Festival 2022”

Cu ocazia desfăşurării evenimentului muzical „SAGA Festival 2022” pe Arena Naţională, în perioada 3-5 iunie, începând cu ora 10:00, până la ridicarea restricţiilor de circulaţie, STB SA va modifica traseele liniilor care converg spre stadion, astfel:

Linia de troleibuz 86 va funcţiona pe traseul de bază între terminalul „Dridu” şi intersecţia Str. Vatra Luminoasă/Str. Tony Bulandra, apoi pe un traseu modificat pe ambele sensuri, pe Str. Tony Bulandra, până la Depoul Vatra Luminoasă.

Linia de troleibuz 90 va funcţiona pe traseul de bază între terminalul „Mircea Vulcănescu” şi intersecţia Str. Vatra Luminoasă/Str. Tony Bulandra, apoi pe un traseu modificat pe ambele sensuri, pe Str. Tony Bulandra, până la Depoul Vatra Luminoasă.

Linia de autobuz 143 va funcţiona pe traseul de bază între terminalul „Bucur Obor” şi intersecţia Str. Baicului/Şos. Pantelimon, apoi pe un traseu modificat pe Şos. Pantelimon, Bd. Ferdinand I, Bd. Gării Obor, până la terminalul  „Baicului” (aferent liniilor 69, 86 și 382), cu întoarcere pe Str. Baicului, după care va urma traseul de bază până la „Bucur Obor”.

URMĂREȘTE-NE PE

Articole similare

Noutati