STB anunță modificări. Un autobuz va circula pe linia de tramvai, liniile 10 și 73 se suspendă

Societatea de Transport București (STB) anunță modificarea traseului liniei 1, înființarea liniei de autobuz 673 și suspendarea liniilor 10 și 73. Modificările se aplică începând de miercuri, 4 mai 2022.

Astfel, începând de miercuri, 04.05.2022, STB SA va lua noi măsuri temporare de organizare a transportului public, prin modificarea traseului liniei 1, înființarea liniei de autobuz 673 și suspendarea liniilor 10 și 73, ca urmare a incendiului produs în data de 02.05.2022, la substația Nițu Vasile, care a condus la întreruperea tensiunii din rețeaua de alimentare cu energie electrică a tramvaielor și a troleibuzelor în zona Piața Sudului.

Potrivit sursei citate, linia de tramvai 1 va funcționa cu un număr de vehicule suplimentat pe un traseu modificat pe ambele sensuri, între terminalele „Șura Mare” și „Bd. Banu Manta”, pe Șos. Giurgiului, Șos. Olteniței, Calea Văcărești, Șos. Mihai Bravu, Șos. Ștefan cel Mare, Bd. lancu de Hunedoara, Șos. Nicolae Titulescu, cu întoarcere pe breteaua de legătură cu Bd. Banu Manta.

Totodată, va fi înființată linia de autobuz 673, care va funcționa între terminalele „Piața Unirii” și „Turnu Măgurele”, pe traseul liniei de troleibuz 73.

În același timp, autobuzele liniei 601 vor asigura în continuare transportul călătorilor pe traseul cuprins între terminalele „Romprim” și „Piața Sudului”. Aceste autobuze efectuează opriri în stațiile de tramvai ale liniei 1 de pe Șos. Olteniței, cu excepția celor din terminal, unde vor opri la trotuar.

URMĂREȘTE-NE PE

Articole similare

Noutati