STB anunţă trasee modificate pe trei linii, în Bucureşti, sâmbătă seara

STB informează că liniile 86, 90 și 143 vor funcționa pe trasee temporar modificate, sâmbătă seara, în zona Arenei Naționalei, unde are loc meciul FCSB-Rapid.

Circulația rutieră va fi restricționată pe Bd. Pierre de Coubertin, pe tronsonul cuprins între Str. Vatra Luminoasă și rondul de la intrarea în stadion, cu ocazia meciului de fotbal dintre FCSB și Rapid.

Având în vedere această măsură, sub coordonarea agenților de la Brigada Rutieră, începând de la ora 19:00, circulația mijloacelor de transport public de pe liniile 86, 90 și 143 va fi modificată astfel:

– Linia de troleibuz 86 va funcționa pe traseul de bază între terminalul „Dridu” și intersecția Str. Vatra Luminoasă/Str. Tony Bulandra, apoi pe un traseu modificat pe ambele sensuri, pe Str. Tony Bulandra, până la Depoul Vatra Luminoasă.

– Linia de troleibuz 90 va funcționa pe traseul de bază între terminalul „Semănătoarea” și intersecția Str. Vatra Luminoasă/Str. Tony Bulandra, apoi pe un traseu modificat pe ambele sensuri, pe Str. Tony Bulandra, până la Depoul Vatra Luminoasă.

– Linia de autobuz 143 va funcționa pe traseul de bază între terminalul „Bucur Obor” și intersecția Bd. Pierre de Coubertin/Str. Vatra Luminoasă, apoi pe un traseu modificat, pe Str. Vatra Luminoasă, Str. Tony Bulandra, până la Depoul Vatra Luminoasă.

URMĂREȘTE-NE PE

Articole similare

Noutati