STB: NU există contracte de închiriere mijloace de transport între STB și candidații la Primăria Capitalei

Societatea de Transport București precizează, într-o postare pe Facebook, că NU există contracte de închiriere mijloace de transport între STB și candidații la Primăria Capitalei.

Anunțul a fost făcut după ce, în câteva articole de presă publicate de mass-media, miercuri, se menționează că unul dintre candidații la Primăria Municipiului București “a închiriat un autobuz de la STB” și l-a colantat cu mesajul “ Peppa Pig vă iubește!”.

”Pentru corecta informare a opiniei publice, STB SA face precizarea că NU există contracte de închiriere a unor mijloace de transport cu niciunul dintre candidații la Primăria Capitalei.”, arată sursa citată.

Un autocar roz, cu mesajul „Peppa Pig vă iubește” circulă pe străzile din București.

Amintim că fostul candidat al alianței PSD-PNL la Primăria Capitalei, Cătălin Cîrstoiu, l-a comparat pe un contracandidat cu personajul de desene animate ”Peppa Pig”.

Atunci când și-a depus candidatura pentru Primăria Capitalei, Cristian Popescu Piedone a purtat un tricou inscripționat cu mesajul în limba franceză „Je suis Peppa Pig!” (Eu sunt Purcelușa Peppa – fr.).

URMĂREȘTE-NE PE

Articole similare

Noutati