STB SA, partener al celei de-a XI-a ediții a Târgului oficial de Paște al Capitalei

Societatea de Transport București STB S.A. este partener al celei de-a XI-a ediții a Târgului oficial de Paște al Capitalei – „Tradiții și Flori de Sărbători”, organizat de Primaria Municipiului Bucuresti, prin CREART – Centrul de Creație, Artă și Tradiție al Municipiului București.

Evenimentul cultural, ce va avea loc în perioada 07 – 17 aprilie 2023, între orele 10:00 și 21:00, în Parcul Regele Mihai I, se adresează bucureștenilor, dar și turiștilor, și își propune să valorifice arta populară și tradițiile autentice, adunând producători și meșteșugari din toate colțurile țării.

La cele peste 75 de căsuțe din cadrul evenimentului, vizitatorii vor putea descoperi obiecte meșteșugărești și produse culinare.

De asemenea, timp de 11 zile, meșterii populari vor dezvălui, în spațiul expozițional, secretele tehnicilor folosite, publicul având ocazia să participe la demonstrații de încondeiere a ouălor de Paște, de realizare a unor obiecte și decorațiuni din pănușă sau de prelucrare a lemnului, pentru obținerea diverselor obiecte din gospodărie.

Copiii sunt așteptați și ei în cadrul evenimentului pentru a lua parte la atelierele de creație, unde vor avea putea realiza decorațiuni tematice.

STB S.A. se alătură organizatorilor evenimentului pentru a susține tradițiile autentice și pentru a aduce în prim-plan arta populară și meșteșugurile tradiționale ale României.

Târgul oficial de Paște al Capitalei este un #eveniment cu intrare liberă.

URMĂREȘTE-NE PE

Articole similare

Noutati