STB SA recomandă serviciile online pentru activitatea de relații cu publicul

0
104

Societatea de Transport București – STB SA va restrânge activitățile de lucru direct cu publicul la Registratură, ca urmare a creșterii numărului de infectări cu SARS-Cov-2 în Capitală și pentru a diminua riscul de răspândire a acestui virus.

Astfel, începând cu data de 04.11.2020, petițiile vor fi primite de STB SA exclusiv online, la adresa de internet http://stbsa.ro/sesizari, sau prin e-mail la adresa info@stbsa.ro.

Prin excepție, în cazul în care un cetățean nu are posibilitatea de a transmite documente online și trebuie să se deplaseze la sediul STB SA, activitatea de lucru cu publicul la Registratură se va desfășura numai în baza unei programări telefonice prealabile, stabilită în timpul programului de lucru, între orele 07:00 – 15:00, la numărul de telefon 0213074426.

Pentru a reduce riscul de infectare cu noul coronavirus, STB SA recomandă ca toată corespondența să fie trimisă prin mijloacele de comunicare prevăzute de lege (poștă, curier, fax, e-mail), altele decât cele care presupun prezența la sediul instituției, cu excepția situațiilor urgente care necesită deplasarea în persoană sau prin reprezentant, care se va face numai cu programare telefonică prealabilă.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.