STB vrea să modernizeze 50 de tramvaie

Societatea de Transport București (STB) consultă piața pentru caroserii metalice. Acestea sunt necesare pentru modernizarea a 50 de tramvaie tip V3A 93, potrivit unui anunț publicat în SEAP.

„Rezultatele necesare a fi obținute în urma consultării vor include: stabilirea unei valori estimate și a unui grafic de livrare pentru confecția de structuri metalice tronsoane caroserie pentru execuția a 50 de tramvaie tip V3A 93 Modernizat”, se arată în anunțul STB, publicat în Sistemul Electronic de Achiziții Publice (SEAP), scrie economica.net.

Caroseriile vor fi protejate anticoroziv (foto jos). Vopseaua utilizată va fi verde cod RAL6018.

 

 

 

 

 

 

Garanția pentru structura metalică va fi de 10 de ani pentru coroziunea de la interior la exterior a caroseriei și pentru defectele de vopsire de trei ani de la data recepției.

Ofertele de preț și alte aspecte aferente bunei desfășurări a procedurii de achizitie se vor transmite până pe 26 aprilie.

Parcul de tramvaie al STB s-a înnoit începând de anul trecut cu tramvaie Imperio Metropolitan, fabricate de Astra Vagoane Călători și vopsite tot în culoarea verde, arată sursa citată.

URMĂREȘTE-NE PE

Articole similare

Noutati