Ştefan Bănică anunță când are loc concertul aniversar de Crăciun

Ştefan Bănică susţine concerte pe 8, 9 şi 10 decembrie la Sala Palatului din Bucureşti în evenimentul aniversar de Crăciun „20 de ani la Sala Palatului”.

Potrivit site-ului iabilet.ro, show-ul artistului este unul dintre cele mai complexe producţii muzicale româneşti şi, totodată, cel mai longeviv eveniment continuu pe scena Sălii Palatului din ultima jumătate de secol, scrie Agerpres.

În cifre, show-urile lui Ştefan Bănică de la Sala Palatului înseamnă 79 de concerte de Crăciun sold-out din 2002, cu peste 150 de ore de muzică live şi, până în prezent, peste 350.000 de spectatori.

Concertele de Crăciun Ştefan Bănică înseamnă muzică live, lumini şi decoruri de poveste, ecrane uriaşe, efecte speciale, invitaţi-surpriză din mai multe genuri muzicale – pop, rock, folk, folclor – zeci de dansuri şi interpretări impresionante.

Printre invitaţii-surpriză care au urcat pe scenă alături de Ştefan Bănică se află de la Sofia Vicoveanca la Andra, de la Cristi Minculescu şi Paul Ciuci la Paula Seling şi Alina Eremia, de la Nicolae Botgros şi Orchestra „Lăutarii” din Chişinău la Dan Bittman, de la Monica Anghel, Nico, Luminiţa Anghel la Delia, Cabron, Lidia Buble, de la Laurenţiu Cazan la 3 Sud Est şi Liviu Teodorescu, precizează sursa citată.

Actor, compozitor, interpret, regizor, personalitate tv, producător, cu o carieră de peste 35 de ani, Ştefan Bănică este unul dintre cei mai complecşi şi iubiţi artişti din România.

URMĂREȘTE-NE PE

Articole similare

Noutati