Ștefan Bănică, despre relația cu copiii săi – VIDEO

Invitat în podcastul lui Mihai Morar, Fain & Simplu, Ștefan Bănică a vorbit despre carieră, dar și despre latura sa mai puțin cunoscută, familia.

Ștefan Bănică, despre relația cu copiii săi

„Viața personală e pentru mine ca o baterie din care îmi iau energia înapoi. Îmi iau încărcătura de care am nevoie din sânul familiei mele, apoi mi-o iau de la public. Dar viața personală nu este întotdeauna cum ți-o dorești sau cum ți-o planifici. Tu ai niște nevoi, celălalt are alte nevoi, echilibrul este extrem de important. Bateria trebuie s-o încarci de la familie. Ea trebuie să fie încărcată din toate părțile. În momentul în care nu conștientizezi chestia asta, întotdeauna vor fi regrete.”, a declarat artistul.

Întrebat ce sfat le-ar da copiilor săi, Ștefan Bănică a precizat că aceștia au viața lor și că tot ce poate să facă este să le dea ”o direcție după care se duc dacă vor”.

„Copiii mei au drumul lor. Ei au drumul lor. Pot să le dau o direcție după care se duc dacă vor. Dar ei au viața lor. Le-aș spune să fie ceea ce-și doresc, să nu-și abandoneze ideile, visele. Tot ce vreau e să le dau încredere, să ia ce e bun. N-ai să te minți, aici e vorba de asumare”, a declarat artistul.

„Pe Ștefan al meu eu nu l-am lăsat la «Te cunosc de undeva»”

Ștefan Bănică are trei copii. Radu Ștefan Bănică împarte aceeași pasiune ca tatăl său, acum fiind student la actorie, iar Violeta îndrăgește, de asemenea, acest domeniu. Fiul cel mare al lui Ștefan Bănică a participat la emisiunea „Te cunosc de undeva”, unde artistul nu a vrut să-l lase la început.

„Pe Ștefan al meu eu nu l-am lăsat la «Te cunosc de undeva». L-au chemat cu un an înainte și i-am zis «Bă, hai să ne gândim, ce statut ai tu? Ești băiatul lui Bănică. Nu vrei mai bine să intri la o facultate? Am statut de student sau te faci controlor sau te faci cosmonaut. Nu e mai bine decât băiatul lui Bănică?» «Ba da.» Și nu că a intrat la Teatru, a intrat primul la Teatru. Ca dovadă, m-a ascultat, a intrat la «Te cunosc de undeva» și era studentul la Actorie Radu Ștefan Bănică, parcă suna mai bine”, a povestit Ștefan Bănică.

 

URMĂREȘTE-NE PE

Articole similare

Noutati