Ștefan Florescu, Alianța Dreapta Unită (ADU): Continuăm zilnic întâlnirile cu locuitorii Capitalei, prezentând proiectele noastre, cât și soluțiile problemelor cu care aceștia se confruntă

Ștefan Florescu, candidat al Alianței Dreapta Unită la Consiliul General al Municipiului București, continuă întâlnirile cu locuitorii Capitalei, prezentând proiectele și soluțiile problemelor cu care aceștia se confruntă în comunitate.
  • ”Continuăm zilnic întâlnirile cu locuitorii Capitalei, prezentând proiectele noastre, cât și soluțiile problemelor cu care aceștia se confruntă in comunitate.
Din 9 Iunie, in calitate de consilier general al Alianței Dreapta Unită (ADU), împreună cu Nicusor Dan, actualul și viitorul primar general, voi continua proiectele acestuia și vom implementa si rezolva toate nevoile pe care oamenii ni le prezintă zilnic in urbe.
  • Votați lista consilierilor generali ADU, poziția 7 pe buletinul de vot, singura soluție reală pentru o Capitală modernă! CMF: 21240022 ”, spune Florescu.

URMĂREȘTE-NE PE

Articole similare

Noutati