Ștefan Florescu, candidatul PMP la primăria Sectorului 6: Moștenirea găunoasă a lui Rareș Mănescu (primar PNL) face și astăzi ravagii in Bugetul Local al Sectorului 6!

Ștefan Florescu, candidatul PMP la primăria Sectorului 6, a făcut o serie de acuzații legate de faptul că moștenirea găunoasă a lui Rareș Mănescu (fost primar PNL de sector) face și astăzi ravagii în Bugetul Local al Sectorului 6, considerând că ”Gabriel mUtU, primarul Sectorului, tolerează salariile de lux și cumetriile de la DGASPC Sector 6”

  • Printr-o postare pe pagina sa de facebook, Florescu amintește că una dintre realitățile triste pe care le descoperim dacă luăm la puricat instituțiile publice din România ne arată modul în care (prea) mulți funcționari își percep rolul și locul în organizație.

”Este un subiect pe care se poate discuta mult, dar am observat că problema comportă de regulă două mari categorii. Funcționarii ”trântori” vor un loc de muncă sigur, aducător de venituri cel puțin decente, și funcționează pe sistemul ”timpul trece, leafa merge”. Acest specimen contribuie, fără doar și poate, la regresul administrației publice din România, dar pare totuși mai puțin periculos decât cea de-a doua categorie – care alcătuiește păienjenișul din jurul funcțiilor înalte, conectat la robinetele de bani publici.”, a mai precizat Ștefan Florescu în postarea de pe facebook

📍Gabriel mUtU, primarul Sectorului 6, tolerează salariile de lux și cumetriile de la DGASPC Sector 6! Risipă și furt…

Publicată de Stefan Florescu pe Marţi, 11 august 2020

URMĂREȘTE-NE PE

Articole similare

Noutati