Ștefan Florescu, candidatul PMP la primăria Sectorului 6: Primarul Mutu a împânzit Sectorul cu panouri publicitare la fel de mari cât palatele țigănești de la Strehaia!

”“Bulibașa de Frumușani” a împânzit Sectorul 6 cu panouri publicitare la fel de mari cât palatele țigănești de la Strehaia!”, a scris într-o postare pe pagina sa de facebook, Ștefan Florescu, candidatul PMP la primăria de Sector.

  • Florescu a continuat atacurile la adresa edilului de sector, precizând că:Minciunile gogonate ale primarului mUtU le regăsiți pe panourile publicitare din Sectorul 6, odată cu realizările din pix pe care acesta, cu o obrăznicie de nedescris, încearcă să mai păcălească încă o dată electoratul!

Habotnicia și tupeul de care dă dovadă edilul, o regăsiți la tot pasul prin sector, acesta ocupând flagrant toate panourile publicitare, fălindu-se cu toate realizările pe care oamenii și astăzi nu le zăresc in comunitate!

Păi, măi mUtUlică, crezi ca dacă făceai ceva in 6, astăzi trebuia sa-ți umpli panourile cu “vrăjeli de doi bani”????
Nu se vedeau in teren?

De ce nu le spui oamenilor cu cât ai îndatorat sectorul, ce firme montează bordurile și bolarzi, sau care dintre directorii ADPDU Sector 6 fabrică gardul metalic și îl înlocuiește pe cel vechi la prețuri inimaginabile?!?

Incă mai ai timp să te retragi in glorie, că după 27 Septembrie vei fi ras din primărie de toți locuitorii Sectorului 6!

Rade-i pe corupți!”, a scris Florescu pe pagina sa de socializare.

URMĂREȘTE-NE PE

Articole similare

Noutati